Uw wens betreft

Natuur cosmetica

Een steeds groter wordende trend op de markt zijn natuurlijke producten. Met de voortschrijdende kennis op het gebied van ingrediënten en werkstoffen en het groeiende aanbod hiervan, kunnen recepturen steeds ‘groener’ worden gemaakt. Personal Care concepts heeft zich gespecialiseerd in deze natuurcosmetica. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en brengen uw idee of concept tot werkelijkheid.

Private labels

Personal Care Concepts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Private Label Cosmetica (cosmetica lijnen) voor bijvoorbeeld:
· Cosmetische klinieken
· Plastisch chirurgen
· Beautysalons & Wellness centers
· Hotels & restaurants
· Luxe jachten
· Sportclubs

Een gedreven team werkt met u aan de receptuur en ontwikkeling van een uniek product en het introduceren van uw label in uw doelgroep. Vakbekwame productiemedewerkers en een gedegen machinepark zorgen er voor dat wij al uw specifieke wensen kunnen vertalen naar uw product. Uniek is dat wij uw label uiteraard in grote (bulk) hoeveelheden maar juist ook in kleine oplagen.

Exclusieve & huismerken

Personal Care Concepts is zowel contractproducent als strategisch partner voor exclusieve merken en huismerken. Wij hebben alle disciplines in eigen huis met kwalitatief de beste en meest ervaren productontwikkelaars. De productieafdeling, waar charges van 60 tot 3000 liter kunnen worden geproduceerd, en alle denkbare verpakkingen op het gebied van huid- en haarverzorging kunnen worden verwerkt, geeft een grote flexibiliteit in productrange en batchomvang. Uitzonderlijk zijn wij door het feit dat wij zeer kleine charges kunnen verwerken maar ook grote series.

Medische hulpmiddelen

Personal Care Concepts is sterk in de ontwikkeling van zogenoemde ‘problem solvers’. Dit zijn producten die een specifieke werking hebben tegen bepaalde huidproblemen. Voorbeelden hiervan zijn producten tegen eczeem, gevoelige huid, zonneallergie, acne, couperose, wallen, pigmentvlekken, littekens, jeuk, spierpijn, verkoudheid, (water)wratten en hoofdluis. Een aantal van deze producten kan geregistreerd worden met de kwalificatie van Medisch Hulpmiddel.

Specials

Personal Care concepts produceert naast cosmetica ook producten die net buiten dit segment vallen, maar minimaal zo leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten voor dieren, of erotische en sensuele producten. Daarnaast behoort ook het afvullen van oliën voor consumptief gebruikt (bv. Lijnzaadolie en Arganolie) tot de mogelijkheden.

Geen concept is ons te gek. Ons team staat voor u klaar. Van de eerste briefing tot bemonstering, de juiste keuze ten aanzien van structuur en geur, tot aan de verpakking en het artwork. Geprikkeld?

Samen uw concept ontwikkelen?

Maak een afspraak